fbpx

Draw your limits

Ben jij klaar om voor jezelf op te komen? Grenzen te stellen, meer tijd voor jezelf en de dingen die JIJ belangrijk vindt te maken? Wil je erachter komen wat je nu echt wilt in je leven? 

In de cursus ‘Draw your limits’ leer je alles over het vinden van de juiste balans tussen hetgeen je energie geeft en je energie kost. Je leert ‘nee’ te zeggen tegen de energievreters in je leven en krijgt praktische tips m.b.t. grenzen stellen.

In deze cursus leer ik jou ALLE lessen, lifehacks en praktische tips die ervoor gezorgd hebben dat ik in 3,5 jaar van altijd druk, vaak gestresst en veel lichamelijke klachten (hoofdpijn en moe) naar een leven vol interne rust en energie ging.

Grenzen stellen, voor jezelf kiezen en me-time gaat fijn en relax voelen, waardoor je mega stappen in je zelfontwikkeling en daardoor geluksgevoel kunt maken.

Meld je aan!
De inschrijving voor de cursus is nu nog gesloten. Wil jij als een van de eersten op de hoogte zijn als ‘Draw your limits’ beschikbaar is? 

Registreer je dan via onderstaand formulier en je ontvangt als eerste een email als er meer info is én je je kunt aanmelden.