fbpx
Over Gwen - Expeditie Retreat

Hi, ik ben Gwen!

Een aantal jaren geleden bestond mijn leven vooral uit veel feesten. Hoewel ik hier met veel plezier op terug kan kijken, weet ik ook dat ik niet fit was en alcohol vaak gebruikte om mijn onzekerheden weg te drinken. Zelfliefde was er weinig. Mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling en zelfliefde is ontstaan nadat ik 2 jaar geleden voor mezelf preventief een coach in heb gezet om mezelf beter te leren kennen, inzicht te krijgen in mijn negatieve gedachten en dit om te zetten naar positieve gedachten en afscheid te kunnen nemen van mijn onzekerheid. Mijn mooiste les uit dit traject is dat ik eigenlijk al goed genoeg ben, het er allemaal al is en ik het alleen iets meer moet durven benutten en blind vertrouwen mag hebben in mezelf. 

Mijn motto

Via mijn werk ben ik in contact gekomen met een mindfulnesscoach die mij een quote heeft verteld die tot op de dag van vandaag mijn levensmotto is:

‘Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden’

Mijn droom

Tegenwoordig ziet mijn leven er iets anders uit. Ik doe yoga en hardlopen, mediteer, lees boeken, luister podcasts, ga naar events rondom persoonlijke ontwikkeling en volg cursussen zoals de cursus Wet van Aantrekkingskracht die ik mezelf eigen heb gemaakt. Binnenkort ga ik op mijn eerste retreat in Tenerife. Bij dit soort dingen ervaar ik helaas dat mensen dit vooral gaan doen op het moment dat het eigenlijk te laat is: ze zijn ziek, zoals burn-out of depressie, of zijn zichzelf even kwijt door een heftige gebeurtenis. Ik vind niet dat je dit soort redenen nodig hebt om alsnog goed voor jezelf te zorgen en om jezelf ‘beter’ te maken. 

Mijn droom is dan ook om mini-retreats te organiseren en hier mijn mooiste levenslessen aan jullie te geven en er vooral een onvergetelijke ervaring van te maken met de meest gave activiteiten en omgeving! Ik weet 100% zeker dat het een magisch weekend gaat worden, met Jessica, een inspirerende powervrouw, naast mijn zijde!