fbpx
Expeditie Quality-time - Jessica Wetzels

Hi, ik ben Jessica!

In 2016 begon mijn avontuur naar mijn mooiste leven.  Ik wist dat ik meer wilde dan de baan die ik had, ik wilde groeien en meer leren. Om dit te kunnen bereiken heb ik mijn baan opgezegd en ben ik weer de boeken ingedoken. Gedurende twee jaar heb ik een Premaster en erna de Master Pedagogische Wetenschappen gevolgd. Tegenlijkertijd heb ik mij meer gericht op zelfontwikkeling. Hierdoor kreeg ik duidelijkere doelen en werd het mij steeds duidelijker wat ik echt wilde. Ik wilde de wereld rond reizen! Nadat ik mijn studie had afgerond heb ik een half jaar hard gewerkt en erna ben ik samen met mijn vriend een half jaar gaan reizen. Wat was dit een geweldige ervaring!

Tijdens deze reis heb ik veel geleerd en ben ik steeds dichter  bij mezelf gekomen. Steeds beter wist ik wat ik wilde en waar ik goed in was. Dit alles heeft erin geresulteerd in wat ik nu doe, anderen helpen meer te genieten van het leven en rust in het hoofd te krijgen : )

Mijn waarom

Een paar jaar geleden had ik het altijd druk. Voorheen vond ik het vaak lastig om echt momentjes voor mezelf te nemen en tot rust te komen. Ik vloog van het de ene leuke activiteit naar de andere. Als ik een dag of avond niets te doen had, voelde ik onrust en kon ik er niet echt van genieten. Op mijn werk was het altijd druk en had ik niet echt rustmomentjes. Ik wilde het namelijk altijd goed en nog beter doen. 

Nu ziet mijn leven er heel anders uit, ik doe ander werk, werk veel minder, heb meer tijd voor mezelf en ik ben bewust bezig met tijd voor mijzelf nemen. Hierdoor ervaar ik meer rust in mijn leven, geniet ik meer van nu, heb ik meer energie op mijn werk en bereik ik sneller mijn gestelde doelen.

Het leven is leuker als je het niet druk hebt en veel geniet momentjes hebt

Mijn missie

– Ondernemende millenials helpen optimaal te genieten, ontspannen en meer rust in hun leven te ervaren –