fbpx

Wat is 'Expeditie Retreat'?

Dit weekend retreat is speciaal ontwikkeld om jou in een magische staat van 'zijn' te brengen. Je gaat bewust genieten en ontspannen. Dit levert jou meer energie op. 

» Een weekend op expeditie naar jouw optimale manier van ontspanning «

Wat is een retreat nou eigenlijk?!

Het woord retreat betekend letterlijk ‘je terug trekken’. Je neemt even afstand van je dagelijkse leven inclusief alle verplichtingen. Je richt al jouw aandacht op jezelf in plaats van je omgeving. Het is een periode waarin je nieuwe inzichten krijgt en dichter bij jezelf komt. Je gaat reflecteren op jouw leven, keuzes maken over wat je wel en niet meer wil, je maakt kennis met verschillende vormen van ontspanning en je komt erachter welke manier van ontspannen het beste bij jou past.

What's in it for me?

Je bent op vakantie, je ziet alles heel helder, krijgt spontaan nieuwe ideeën en inspiratie en bent volledig ontspannen. Herken jij dit? Dit ga jij ook ervaren tijdens het retreat!

Dit retreat geeft je de kans om even uit je drukke leven te stappen en op een leuke manier jezelf gaat opladen. Wat levert dit weekend jou op?

 • Je gaat je volledig focussen op jezelf 
 • Je komt erachter wat JIJ wil in je leven
 • Je krijgt nieuwe inzichten over jezelf
 • Je krijgt nieuwe energie
 • Je maakt kennis met verschillende vormen van ontspanning
Dit is het ultieme cadeau voor jezelf. Durf in jezelf te investeren! De dingen die je tijdens dit weekend leert en ervaart, ga je de rest van je leven meenemen en van profiteren. 
Jessica en Gwen - Expeditie Retreat
Retreat - Weekend Retreat

Voor wie?

Ben jij geïnteresseerd in persoonlijke ontwikkeling? Vind jij het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Wil jij meer leren over hoe jij optimaal kunt genieten en ontspannen? Dan is dit hét retreat voor jou.

Wij willen een super fijne sfeer creëren met like-minded people zodat je veel van elkaar kan leren en steeds in een hoge energie zit. Om een fijne groep samen te stellen werken wij met een intake in de vorm van een skype sessie. In dit korte skypegesprek maken wij kennis met elkaar en bespreken we of dit retreat iets voor jou is. Als na deze kennismaking alle lichten op ‘groen’ staan voor beide partijen, volgt er een definitieve aanmelding voor dit retreat. 


Wie zijn wij?

Wij zijn Gwen en Jessica en zijn al jarenlang beste vriendinnen.
Samen zijn wij op het briljante idee gekomen om mini-retreats te organiseren. Wij zien om ons heen dat iedereen het erg druk heeft en vaak niet goed weet hoe je het beste kunt ontspannen en wat voor jou werkt.
Wij zijn ervan overtuigd dat we een magisch programma hebben samengesteld voor dit weekend. Het programma heeft de perfecte balans tussen activiteit en ontspanning. 

Ons persoonlijke verhaal kun je vinden bij ‘over Jessica’ en ‘over Gwen’.

Jessica en Gwen - Expeditie Retreat

Wat kun je verwachten?

Wij willen graag dat iedereen af en toe even op zichzelf kan focussen en uit zijn of haar drukke leventje kan stappen, kan genieten van de rust en ontspanning, maar ook nieuwe energie op kan doen. Wij bieden een mooie balans tussen ontspanning en activiteit. Het eten tijdens deze dagen is vegetarisch, vers, gezond en biologisch. De accommodatie is van alle luxe voorzien en ligt in een prachtige omgeving in de natuur.

Geen weekend stappen, maar een weekend even ‘eruit stappen’

 Wat is inclusief?

✔ Verblijf met twee overnachtingen

✔ 2 x ontbijt, 2 x lunch, 3 x diner

✔ Onbeperkt koffie, thee, water en fruit

✔ Onbeperkte toegang tot het zwembad of jacuzzi 

  Waar zorg je zelf voor?

✔ Vervoer naar accommodatie en terug

Expeditie Retreat - Retreats

    Programma 

 • Yoga
 • Ontspanningsmassage 
 • Een fotoshoot voor jezelf en je social media
 • Een hele gave ervaring met experimental movement
 • Workshop ‘train je hersenen’
 • Een creatieve middag met een ‘Do It Yourself’ voor in huis
 • Een stilte wandeling in de natuur
 • Doelen- en inspiratiesessie
 • Lifehack-uurtje
 • Wine, dine & game night
 • Vrije tijd
 • Muziekavond

**

Het belooft een magisch weekend te worden waar je nog veel aan terug zal denken!

**

Kosten, data en locatie

Kosten?
Informatie volgt z.s.m.

Wanneer?
Een weekend (vrijdagmiddag tot zondagavond) in mei of juni EN een weekend in september of oktober in 2020. Exacte data volgen nog.

Locatie?
Zuid-Limburg of omstreken. Exacte locatie volgt nog.

Contact

Wil jij een Skype afspraak inplannen of heb je een vraag over het retreat? 

Neem dan via onderstaand formulier contact op.